keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Uusi vuosi - uudet kujeet

Uuden vuoden alkajaisiksi ajattelin ottaa käyttöön uuden blogin. Entinen kun on vähän kökkö. Tänne yritän lisäillä välillä kuvia, toivottavasti vähän ahkerammin kuin edelliseen Netlogiin. Tai miten käteväksi tämä nyt sitten käytössä osoittautuu...
Mukavilla koirakuulumisilla vuoden saa aloittaa. Joululomalla käytiin Maisan (Santtulan Palma, Huban ja Viivin tytär) kanssa Kankaanpäässä lonkka- ja kyynärkuvissa. Tulokset tupsahtivat sähköpostiin tänään: lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Polvet jo Ventelä totesi terveiksi  0/0. Eli terve tyttö läpikotaisin. JES! Iso helpotuksen huokaus pääsee kasvattajalta aina tässä kohdassa. Kataloissa kun vastaavia tuloksia ei kirjata ihan joka vuosi, edelliset A/A-lonkat ovat vuodelta 2009. Mutta eipä tosin ihan kamalia mörköjä ollut odotettavissa, molemmat vanhemmat ovat A/A 0/0 0/0 ja neiti liikkuu kuin elohopea.
Kuvassa vasemmalla bernhardinkoiran ja oikealla Maisan lonkat.



Viivillä alkoi juoksu, Ossi-pappa sitä jo vähän nenänsä kanssa ennusteli joululomalla. Joululoma olikin mukavaa aikaa, kun koirat saivat olla koko ajan vapaana ja kirmata pellolla ja metsässä sydämensä kyllyydestä. Ja kyllä ne kirmasivatkin! Säätä oli joka makuun: vesi-, räntä- ja lumisadetta, lämpöaaltoa, kuraa, pikku ja vähän kipakampaakin pakkasta, lumipöllyä ja tarralumipaakkuja...ja sitä myrskyä. Sähköt meillä Ikaalisissa kuitenkin olivat muutamia muutaman tunnin katkoksia lukuun ottamatta kunnossa koko ajan.
Nyt on palattu takaisin arkeen ja työn ääreen. Työ (=vihkopino) tuossa muistutteee itsestään pöydän kulmalla, joten ei kun hommiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti