sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Upea talvipäivä

Voikohan Suomen talvi tästä enää parantua? Aivan upea sää tänään, tosin aika kipakka pakkanen, mutta sehän on vain pukeutumiskysymys. Aamulenkille lähdettäessä mittari näytti -21,4, päivän mittaan on sitten keli lauhtunut. Hieno auringonpaiste, tuuleton ulkoilukeli, jes!
Viivi on juoksuineen sekoittanut lähipiirin. Ossi-pappa Ikaalisissa oli ulvonut pitkin yötä ja aamulla jo anivarhain vaatinut päästä ulos. Siinä pihan tutkimisessa kireässä pakkassäässä oli mennyt toista tuntia luminäytteitä Viivin eilisen vierailun jälkeen maistellen. Herra Töpönen ulvoo naapurissa eikä suostu syömään parhaimpiakaan herkkuja. Aamupäivällä tosin saivat Viivin kanssa pelehtiä portin läpi, ja Viivin mielestä ainakin etsikkoaika alkaa olla ohi, lopulta alkoi palaa päreet konttaavaan sulhaskandidaattiin. Naava on saanut toimia sijaiskärsijänä, Viivi on kovasti yrittänyt sille  opettaa, miten homma toimii.
Kamera jäi päivälenkillä kotiin, harmi. Juuri kauniimpia talvisia maisemia ei voi olla kuin tänään. Mutta samanlaista talvisäätä on luvassa koko viikoksi, ehkä jonakin päivänä näpit jäädytetään kuvia napsien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti